ERZURUM / PALANDÖKEN - Polis Amca İlkokulu

May

Kuruculugunu okulumuz ve Romanya' nin yaptığı Think Deepen Explore(TDE) adlı etwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kurucusu okulumuz 3-C sınıf öğretmeni Serap MUTLU AYDIN " Projenin her ay içerisinde bir kitap ve bir animasyon için çocuklarla P4C oturumlarini ve bunlarla ilgili çeşitli etkinlikleri içeriyor. Projenin, öğrencileri felsefe ile tanıştırip onların daha derin düşünmeleri ve problem çözme,yaratıcı düşünme,işbirliği, saygıli ve sabırlı olma gibi becerileri öğrencilere kazandırmayı amaçladığını belirtmektedir." Mayıs ayında son bulacak proje öğrenciler tarafından oldukça ilgi görmüştür.

May

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet SUNAR'ı ziyaret ederek okulumuzun ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.

May

Atatürk Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri tarafından okulumuz öğrencilerine ''Yeterli ve Dengeli Beslenme'' ile ilgili seminer verildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçemiz Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Nis

İlçemizi ve okulumuzu layıkıyla temsil eden Yusuf Eymen Daşhan, Ömer Asaf Karadayı ve Yusuf Taha Arslan'a, bu yarışmada hakemlik yaparak okulumuzu en iyi şekilde temsil eden Suat Alkan, Merve Aktaş, Serap Mutlu Aydın ve Emine Taş hocalarımıza; aynı zamanda okulumuz kurs öğretmenlerinden Şeyda öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Programı düzenleyen Serap MUTLU AYDIN, Aybüke OK ve Nurgül CÖMEZ öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bu güzel programı hazırlayan başta Koordinatör öğretmenimiz Songül Özkayagil olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Semineri veren eğitim görevlileri Sevcan MENGELİBOĞA (İstanbul) ve Duygu DİREKÇİ TATAR (Erzurum) hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bayan öğretmenlerimizin gününü kutlayarak okulumuzun her iki binasında pasta kesimi yaptık. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.

Mrt

Palandöken ilçesi akıl ve zeka oyunları turnuvası toplamda 14 okulun katılımıyla olis Amca İlkokulu çok amaçlı salonunda yapıldı turnuvanın ödül törenine Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Seyfullah Karapınar ile şube müdürümüz Sayın Mustafa Subaşı da iştirak ettiler. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

1-İ Sınıfı Okuma Bayramı Şöleni

1-E sınıfının okuma bayramı töreni