ERZURUM / PALANDÖKEN - Polis Amca İlkokulu

Polis Amca İlkokulu

YUNUSEMRE MAH. ŞEHİT ORGENERAL EŞREF BİTLİS CAD. NO 5 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, güçlü kurum kültürümüzle; profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşların mutluluğunu esas alan, çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim- öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini, değişimini sürdürmeleri için; • Profesyonel yönetim, • İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, • Eğitim – öğretim alanında araştırma ve geliştirme, • Etkili denetim ve iletişim, • Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
Başarılar
İlçe bazında SBS sınavlarında geçen yıl ve ondan önceki yılarda 500 tam puan alarak dereceye giren öğrencilerimiz mevcuttur. Okulumuz SBS sınav sistemi uygulandığı andan itibaren ilçede sürekli (özel okullar hariç) birinci olarak yer almaktadır. Geçmiş yıllarda ferdi olarak katıldıkları yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz mevcuttur.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DERS BAŞLANGICI: 09:00 DERS BİTİŞİ: 14:20
DOĞALGAZ
Ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencilerinin okula ulaşımını sağlamak için bir çok servis çalışmaktadır.
Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde.
İL MERKEZİ:0 Km İLÇE MERKEZİ:0 Km
Sportif Etkinlikler
Hafta sonları çeşitli kurslarımızla sosyal ve kültürel aktiviteler zenginleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Palandöken ilçesinin ilk e-twinning okulu olup her yıl yurtiçi ve yurtdışı proje ortakları ile onlarca proje geliştirilmektedir.
Okulumuz ´10bin Okul Projesi´ kapsamında yer almaktadır.